Plata si livrarea produselor

Plata si livrarea produselor

1.Acest magazin online este destinat exclusiv livrarii de produse catre clienti persoane juridice, persoane fizice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau intreprinderi familiale, numai la adrese de pe teritoriul Romaniei. In momentul livrarii, o persoana cu varsta de minim 18 ani, reprezentand persoana fizica sau juridica, va semna pentru toate produsele expediate.

2.Orice comanda va fi livrata in limita stocului disponibil, cu conditia ca aceasta sa fi fost confirmata de catre ALUNA CHIC SOFTWARE S.R.L. Termenul de livrare a produselor – in termen de 3-5 zile din momentul receptionarii comenzii, prin curier, in zilele lucratoare. Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre ALUNA CHIC SOFTWARE S.R.L. In ziua de duminica nu se fac livrari. In anumite cazuri, in functie de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului.

3.Produsele care conțin în dreptul lor mențiunea „Disponibil la comandă” vor fi expediate în termen de 7-20 zile. În situații excepționale termenul se poate prelungi până la 30 de zile, caz în care clientul va fi anunțat în legătură cu întârzierea apărută.

4.În situații excepționale, în perioada zilelor de sărbători legale, în perioada reducerilor Black Friday sau când vremea ori alte situații excepționale nu permit, durata de livrare poate fi mai mare.

5.În ziua livrării coletului, clientul este notificat telefonic de către firma de curierat, pe numărul de contact furnizat la plasarea comenzii și de eventualele reîncercări de livrare, dacă este cazul. În cazul în care nu veți fi găsit la adresă, în orarul stabilit pentru livrare, curierul va păstra produsele comandate între 1 – 3 zile încercând contactarea dvs. pentru a finaliza livrarea.

6.Reclamațiile referitoare la condiția și starea ambalajelor coletelor (ambalaje strivite, găurite, deteriorate) se fac la livrare, pe loc, curierului care livrează produsele.

7.Răspunderea pentru transportul coletelor revine exclusive firmei de curierat care livrează produsele, de aceea noi nu vom putea despăgubi un colet care are ambalajul deteriorat dar a fost acceptat de către Cumpărător, fără obiecții la livrare înscrise în procesul-verbal solicitat curierului.

8.Costul livrarii este afisat pe pagina produsului.

9.Plata produselor comandate prin ALUNA CHIC SOFTWARE S.R.L. se poate face astfel:

-prin transfer bancar in avans

-plata cu cardul online

Plata prin transfer bancar se face in baza facturii proforme, emisa la finalizarea unei comenzi. Produsele se vor expedia numai dupa ce se face dovada platii catre SHOPPINK LA TOPSTORE.

Daca optati pentru plata online cu cardul bancar, procesarea datelor de pe cardul dumneavoastra se face prin intermediul Netopia, iar ALUNA CHIC SOFTWARE S.R.L.  nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul pe care il detineti.

10,Nu se percepe nicio taxă suplimentară față de suma totală care v-a fost afișată în momentul comenzii pe site.

Returnarea produselor achizitionate la distanta

1.Conform O.U.G. 34/2014, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere.